Ontdek je eigen

beeldend vermogen

Beginnerscursus

 

 

 

In deze cursus wordt een basis gelegd voor het tekenen en schilderen. Verschillende onderwerpen van de beeldende aspecten zoals kleur en licht, perspectief en ruimte, compositie en vorm worden aan de hand van voorbeelden en opdrachten uitgediept. Deze opdrachten hebben een uiteenlopend karakter (zowel figuratief als abstract) en er komen verschillende technieken aan bod.

 

In de les leert u hoe u de verschillende gereedschappen en materialen kunt gebruiken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het kijken naar het eigen werk maar ook naar dat van anderen medecursisten, bekende kunstenaars. Het werk wordt in groepsverband besproken.

 

Na het voltooien van deze cursus kunt u nog verdere lessen volgen. De vervolgcursus en het open atelier zijn dan geschikte keuzes.

 

Doel: De basiskennis- en vaardigheden in het tekenen en schilderen eigen maken.

 

Materiaal: Verschillende materialen of combinaties hiervan komen aan bod. De cursisten dienen zelf de materialen aan te schaffen voor de opdrachten die thuis uitgevoerd worden, deze zijn in het atelier verkrijgbaar.

Over de aanschaf hiervan kunt u geadviseerd worden.

 

Kosten: € 390,- (inclusief de materiaalkosten in de les). Gespreid betalen in 4 termijnen is mogelijk.

Volgende cursussen 10% korting.

 

Voor mensen met een minimum inkomen is de gemeente dit jaar een proef gestart voor een vergoeding zie: www.volwassenenfonds.nl

 

Lessen: Twintig (20 lessen) wekelijks.

Start 22 februari 2023 (woensdag).

 

 

Tijden:

Op de woensdag van 12:15 tot 14:15 uur. Elke week les.

 

Copyright 2015 Carmen Meloni